Unele idei sunt teribil de placubile.

Este din punctul meu de vedere factorul ce face din advertising entertainment. De doua astfel de idei ne ocupam azi, pentru ca e din nou si e aici: Friday Special.

Prima dintre ele este extrem de britanica ca si stil. Este britanica ca si executie. Si nu puteam sa nu o pun prima pentru simplul fapt ca proximitatea temporala cu ce urmeaza sa se intample maine, e importanta. Sper ca maine cu totii sa ne adunam 2-3 prieteni macar si sa avem timp pentru ei si pentru o bere impreuna.

A doua nu-mi place prea tare ca executie. Explic dupa ce te uiti la spot de ce. Insa ca idee ce sustine statementul de invizibil pentru mediu, da, sunt perfect de acord.

Spuneam mai sus ca nu mi se pare cea mai ok executie, pentru ca este invizibila doar de pe o parte, iar oamenii care topaie si se hlizesc pe partea celalalta a masinii fac asta in fata unei camere. Doar noi pe partea asta vedem ce fac ei proiectat. Si atunci, imi pun intrebari despre naturaletea cu care ei fac asta, ba chiar i-as acuza de premeditare. Din acest punct de vedere, realizarea de la Pre Safe este mult mai reusita. Am vorbit de ea tot la un Friday Special, acum un an si 6 zile.

Accept pareri sau urari de bine!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Unele idei sunt teribil de placubile.

  1. Andrei Catalin says:

    Initial am avut impresia ca are mai multe camere montate printre leduri, iar in interior totul arata ca intr-o nava spatiala din filme sf. recunosc ca am fost usor dezamagit cand am vazut ca doar o jumatate de masina e acoperita cu leduri :)

    urari de bine? pai ce as putea sa iti doresc mai mult decat un weekend insorit si linistit, si daca nu e linistit cel putin sa fie pe placul tau ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *