In mod oficial…

… treaba e verde in fata geamului meu. Nu mai vad mare lucru de copaci. Acum, cativa ani, inainte de cosmetizare, nu mai vedeam nimic. Am suferit destul de tare cand au venit sa-i “retuseze”, iar acum acea suferinta se incheie. Totul este verde, iar dimineata cand deschid siĀ geamul pentru a aerisi si mai aud si cantecul de gugustiuc despre care am mai vorbit imi pot imagina destul de usor ca nu-s inĀ Bucuresti, lucru care intr-o zi de luni este senzational.

Sa-ti incepi saptamana promitator, iar mai apoi totul sa se confirme!

PS: Ceva impresii dupa 1 Mai-ul ce a trecut?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged . Bookmark the permalink.

0 Responses to In mod oficial…

  1. ana says:

    gu-guuus-tiuc!
    eu nu prea ajung sa ii aud din cauza celorlalte zgomote…dar am vazut o data o ciocanitoare in pomul de la geamul meu. iar vecinii de la 8 se jura ca au lilieci! (soarecii, nu pomul!)

  2. Clod says:

    neata!
    pot spune ca ma bucur de aceleasi privilegii ca si tine; adica in fata blocului am o gradina plina de verdeata si flori, iar copacii care imi infloresc la geam sunt minunati ;).
    pe de alta parte, impresia dupa acest prim 1 mai petrecut dupa multi ani de mers la mare/munte in capitala, este ca Bucurestiul este suprapopulat. Toate parcurile erau pline si se circula ca la miting ieri :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *