Mi-au picat aseara…

… in fata ochilor 2 mailuri, d-alea de dat mai departe. Primul dintre ele era o bascalie de 2 lei despre cat de fraier e romanul si cat de usor este el de prostit cu televizorului. Absolut neinspirat, critica respectiva, decide sa dea si in niste spoturi, si mai mult de atat, in protagonistii lor. Il face analfabet pe Ghita Muresan si parvenita pe Anna Lesko. Imi aduce aminte de gandirea ingusta prin care i se reprosa si lui Hagi ca face dezacorduri. Imi creste pulsul, pentru ca recunosc sportul national cu capra vecinului in strafundul celui ce a scris. Nu stiu daca o explicare a spoturilor Vodafone ar rezolva ceva, pentru ca problema “criticului” este mult mai complicata. Ar fi putut sa-l critice si pe Eminescu ca n-a facut bani din poezie, in caz c-ar fi aparut intr-un spot.
Al doilea este cumva diametral opus pentru ca vine de la un varf al Wall Streetului, care refuleaza cumva impotriva politicii Obama de a scoate tap ispasitor fix tagma de brokeri. De aici, pentru ca merita, am sa va reproduc un paragraf.

“… Just like gambling, its not a problem until you lose. I’ve never heard of anyone going to Gamblers Anonymous because they won too much in Vegas. Well now the market crapped out, & even though it has come back somewhat, the government and the average Joes are still looking for a scapegoat. God knows there has to be one for everything. Well, here we are….”

De restul va puteti bucura aici.

O zi relevanta!

PS: Am postat si episodul 2 din Jurnalul de Calatorie “Juma’ de tara in 4 zile”.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *