Schimbari la blog.

Dupa ce am trecut prin faza introspectiva de a imi cauta motivatia, rezonul si clickurile care ma tin in continuare la butoane in fiecare dimineata, a sosit timpul sa infrumusetam camera. Sau sa o remobilam. Sau… si atat.

Blogul asta are 3 ani peste vreo 3 luni, asa ca, gospodar din fire, ma gandesc sa-i pregatesc de pe acum aniversarea cu cateva imbunatatiri. Ma gandesc totusi ca mintea-mi luminata vede doar pe o raza ingusta si s-ar putea ca lucrurile pe care vreau eu sa le modific sa nu fie importante pentru cei importanti. Adica pentru voi cei care pierdeti cateva minute zilnic pe aici in speranta ca iar am fost lovit de inspiratie.

Ce vreau eu sa fac.
Eu m-am gandit sa inlesnesc modul in care putem comunica si modul in care poti gasi lucruri pe gustul tau, aici, pe blog, asa ca voi include 2 feature-uri noi:
a. comentarii direct din Facebook. Oricum, acolo ne place sa comentam.
b. sugestii de ganduri similare sau pe aceeasi tema

Ce vreti voi sa fac.
Pentru ca in viata ce vrei tu sa transmiti nu este aproape niciodata perceput la fel de ceilalti, cred ca ar fi intelept din partea mea sa va intreb si pe voi ce va deranjeaza, ce as putea adauga sau scoate pentru a va face vizita mai placuta din punct de vedere functional.

Ma ajutati?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Schimbari la blog.

  1. Andrei Catalin says:

    cum adica comentarii direct din facebook?

  2. ab says:

    Andrei, e o chestie ce tine de autentificare. Daca esti deja autentificat in alta fila a browser-ului pe Facebook, vei putea comenta pe blog cu aceeasi autentificare de acolo.

  3. Aura says:

    Este “gandul tau de dimineata” si vreau sa ramane al tau.
    Cat despre imbunatatirea tehnica, am cautat acum ceva vreme sa primesc instiintare prin e-mail la fiecare “gand”. Nu a fost posibil acest lucru atunci. Ce-i drept nu am mai incercat. Este posibil acum?
    Am observat de asemenea ca atunci cand las un comentariu aici la care se raspunde, nu sunt anuntata cu toate ca furnizez adresa de e-mail. Acest lucru este posibil?

  4. ab says:

    Aura, va ramane gandul meu, despre look and technical features era vorba aici. Feed-ul email prin care sa primesti fiecare postare functioneaza in momentul asta printr-un serviciu Google asupra caruia nu pot interveni. Adica primesti o singura notificare zilnica, cu tot ce a aparut in ultimele 24 de ore. Asta vine undeva pe la ora 14 pe mail. Despre feed-ul de comentarii, nu e suficient sa lasi adresa de email, ci trebuie sa dai click si pe “Subscribe to comments feed” care este un link fix sub campul unde iti scrii tu comentariul. Atunci vei primi si notificari despre comentariile altora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *