Poate-mi explica…

… si mie cineva de ce visez eu, care nu am treaba cu domeniul absolut deloc, ca merg la pescuit. Imi aduc aminte totusi ca la partea cu varatul ramei in ac am plecat la buda, dar… chiar si asa intrebarea ramane: ce sa insemne asta?

Alte ganduri nu am in aceasta dimineata. Desi, ceva-mi sta pe creier. Trebuie sa achizitionez o masina second-hand si nu stiu incotro sa o apuc. Tre sa fie mica, dar nu mini, si dubiul al mare vine de la kilometraje. Nu stiu cum sa ma prind care-s reale si care nu. Orice informatie pe aceasta tema este mai mult decat bine venita si apreciata.

In rest numai duminica sa aveti!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Poate-mi explica…

  1. ana says:

    kilometrajul real il poti verifica in 2 moduri: “bunul simt” (masina arata uzata si proprietarul iti spune ca nu are decat 30.000 km :)) si un control la un service autorizat (cel putin pt masinile germane pot verifica dupa serie istoricul de service, inclusiv kilometrajul real). Ar mai fi si o verificare de catre un ochi avizat a kitului de ambreiaj, discurilor de frana/placute, etc (se pot vedea eventuale reparatii de mantuiala sau accidente).
    ca sa nu scriu mai mult decat ai scris tu :) eu zic sa dai o bere si te pun in legatura cu un “consultant”de incredere cu expertiza in masini second hand ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *