Azi punem…

… punct. Incheiem un an care pentru unuii a fost muma pentru altii ciuma. Din ce am vazut eu prin preajma mai mult ciuma, dar il incheiem cu speranta ca 2011 va fi ce trebuie.

Daca ar fi sa enumar cateva chestii bune la 2010 as gasi. Am inceput o activitate de antreprenor, care a mers si a mai si scartait pe alocuri. Am constat inca o data, desi nu mai era nevoie de demostratii, ca am cativa prieteni foarte buni. M-am dat cu bicla de la Babele si Postavarul in jos. Asta era o restanta inca din 2009. Iar din acelasi capitol am invatat sa ma dau cu placa.

In 2011, ma gandeam ca inca sunt multe lucruri pe care as vrea sa le fac iar din ele, am insirat mai jos, cateva care nu as vrea sa lipseasca. Este un mic wishlist, incomplet, pentru ca in el nu am sa trec chestiile foarte personale, deoarece nu intentionez sa transform acest blog intr-un jurnal.

What’s a must in 2011.
1. Sa invat sa schiez.
2. Sa fac Transfagarasanul pe bicicleta.
3. Sa imi renovez apartamentul.
4. Sa imi cinstesc prietenii cu mai mult timp si mai multa atentie.
5. Sa vizitez Barcelona.
6. Sa citesc cu 10 carti mai mult decat in 2010.
7. Sa vizitez 2 zone ale Romaniei: Hunedoara si nordul Moldovei.
8. Sa continui sa acord incredere neconditionata oamenilor cu care intru in contact.
9. Sa fac ceva semnificativ pentru comunitate.
10. Sa imi petrec ziua de nastere intr-un mod nou fata de ce a fost pana acum.
Later edit, generat de postarea de aici:
11. Sa reinvat sa cant la un instrument.
12. Sa imi obtin “A”-ul pe permis de conducere.

Eu as fi tare multumit de 2011, daca as reusi sa bifez cele 10 12 de mai sus. Daca vine si cu sanatate voi fi chiar fericit. Imi doresc tare si pentru cei care in 2010 s-au incapatanat sa-mi citeasca zilnic sau ocazional aceste ganduri matinale sa gaseasca in continuare aceeasi motivatie si in 2011 si pe langa asta sa bifeze si ei liste realiste si importante. Voi incerca sa am o surpriza si pentru cititorii acestui blog.

Succes!

PS: M-am gandit ca un wishlist nu se poate incheia si fara o piesa care sa marcheze momentul. Azi, ea vine de la The Script, iar titlul face sens pentru subiectul de azi. De asemenea poate fi si o urare pentru cei care au “unfinished issues in the past”. Spor la breakeven!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Azi punem…

 1. Alex says:

  Eu iti doresc in 2011 aceleasi lucruri care mi le doresc si mie: sanatate si iubire! Daca exista acestea, restul vin de la sine.

 2. Mihaela says:

  Wow… eu am doar 3 puncte pe lista… si-o restanta, cum zicea un prieten. Apropos de unfinished issues :-). Te ajut cu nordul Moldovei, daca vrei, just let me know. Si vreo 3 carti faine!

 3. Clod says:

  Putin cam trista melodia…cam cum a inceput si anul asta pentru mine (daca iti mai amintesti :P), insa pentru 2011 iti doresc ce imi doresc si mie; sanatate pe toate planurile, decizii intelepte si putere sa faci tot ceea ce iti doresti si ce simti ca trebuie facut. Sa ne auzim/vedem cu bine >:D<
  P.S. daca gasesti o oferta buna pentru Barcelona poate iei si ceva prieteni ;)

 4. Multam fain de urari! Tot ce-i mai bun sa fie si la voi.
  @mihaela – Dap, accept ajutor si cu Moldova si cu cartile. Sa ne auzim cu bine :)
  @clod – Da. E o piesa trista, insa baiatul ala spune si niste adevaruri acolo pe care as vrea sa le adopt in lista mea de principii :) Te anunt cand incep sa caut oferte. Pentru prieteni e loc tot timpul.

 5. Audacieuxange says:

  Sanatatea TREBUIE sa vina prima… apoi restul tine de ambitie si de prioritizare! Succes! Un 2011 cu mai multe lucruri frumoase decat ai planuit!

 6. Pingback: Daca ieri… « Gandul de dimineata

 7. Pingback: E timpul sa… « Gandul de dimineata

 8. Pingback: Noi ratam multe… « Gandul de dimineata

 9. Pingback: Mai e cineva… « Gandul de dimineata

 10. Pingback: Gandul de dimineata » Viata pe doua roti.

 11. Pingback: Gandul de dimineata » S-a dus si 2011. What’s next?

 12. Pingback: Gandul de dimineata » Rezolutiile zilei, saptamanii, anului…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *