In mod normal…

… ar trebui sa va povestesc ce sentiment placut este sa faci pe barza. Si nu ma refer la statul intr-un picior. La varsta mea sigur cedeaza un genunchi. Nu zic care. Ma refer la jobul asta despre care va spuneam si ieri, cu livratul copiilor la domiciliu.

Desi am intarziat ieri la intalnirea cu micuta Felicia (deh, treaba cu barza nu e o stiinta exacta), simpla intalnire si drumul m-a trecut pe “great mood” pentru restul zilei. Sigur ca n-am intarziat ca-s nesimtit, desi as fi putut sa-mi asez lucrurile intr-o alta ordine, dar… ar fi de povestit si ca m-am chinuit un sfert de ora sa-mi inchid usa la garaj, semn ca gerul a fost la inaltime in iarna asta. Tehnic vorbind si-a cam inghetat niste apa sub prag si l-a ridicat, iar logica spune ca peste un prag ridicat usa nu trece. Nici politistul ce m-a oprit pretinzand ca am trecut pe rosu nu m-a ajutat foarte tare, insa povestea adevarata pe jumate pe care i-am spus-o a scurtat destul de mult check pointul: “ma duc sa-mi iau copilul de la maternitate”. Posibil jucase si el rolul berzei la un moment dat.

Oricum, sunt razbunat. Juma’ de prag a fost scos de la locul lui aseara, dupa alte 20 de minute de discutii de convingere cu un ciocan si o dalta, dar pana la primavara treaba e clara: barza nu mai intarzie din cauza garajului. Ma gandesc deja la o noua idee de afaceri: Kids Home Delivery. Taxiurile sunt overated, in plus sunt mai simpatic, iar masina e mai spatioasa si mai confortabila. La slogan mai trebuie lucrat un pic pentru ca ala cu “Fierbinte si delicioasa” de la pizza, nu este tocmai potrivit.

Pentru inscrieri si programari va rog lasati un mesaj text mai jos.
Sa aveti o zi fara surprize de la barza! :)

PS: lucrez la un playlist potrivit pentru astfel de transporturi speciale si nu reusesc sa ma hotarasc cu ce sa incep. Help! Schnappi…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nTvstJCe44o]

sau Gummy?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jJnD-P7Gfs4&feature=related]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to In mod normal…

  1. Cristian Cartzu says:

    Hai ca m-ai facut sa rad cu pofta! Mie imi place Schnapi si poate pentru ca pe cealalta o stiu :D.

  2. Adina says:

    Super tare! E unul dintre cele mai haioase posturi ale tale.

    Am o idee: cititorii blogului tau sa faca un top al celor mai bune / haioase / cu idei controversate posturi.

    • Teodora says:

      Subscriu… Are el un umor fin si dragalas… Dar acesta a fost – si dupa parerea mea,- cel mai nostim post de pana acum… ;)

  3. Teodora says:

    :))))) Ha ha ha … You made my day! And congratulations for the delicate delivery… ;)

  4. Teodora says:

    :)))) Ha ha ha… You made my day! And cobgratulations for the delicate delivery! ;) I bet you felt VIP carrier carrying a very precious cargo… ;) :))

  5. Ma bucur ca vi s-a parut de ras experienta mea. :D Deci? Schnappi sau Gummy?

  6. Teodora says:

    Schnappi… :)

    Sau…un “clasic”… ;)

    http://www.youtube.com/watch?v=7IiLZ0dvDWU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *