Azi mi-a fost…

… extrem de greu sa ma trezesc. Si o grenada daca aruncai langa mine nu cred ca ar fi avut efectul scontat. Desi niste oameni o lauda pentru ingeniozitate, eficacitate si look. Not impressed.

Pe langa faptul ca m-am urnit greu, ma simt de parca as fi dormit in cuier. Ma dor diverse lucruri, semn ca ieri am petrecut un pic cam prea mult timp in fata calculatorului. Iar acest lucru ma face mai morocanos decat sunt in mod normal, astfel ca nici macar cuierul despre care vorbeam nu mi se pare impresionant.

Deja sunteti familiarizati cu obsesia mea pentru amenajarile interioare, asa ca, si azi, la Friday Special ne putem holba impreuna, de data asta la un apartament cool si mai do-able decat ce am intalnit pana acum.

Nici design-ul exterior nu pot spune ca ma lasa indiferent, iar aceasta masinuta, mi-a parut interesanta pentru simplul fapt ca al ei creator e interesat de perfectiunea reprezentarii si de viteza de executie. Rainbow, anyone?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1t0a9ASvXcc]

La final, in cazul in care va place ceva din acest post sau de pe acest blog, nu va lasati dominati de timiditate si impartiti cu toata lumea acum cat Facebook-ul inca mai e in picioare. Nu de alta, dar la cat de catchy este imnul de mai jos, s-ar putea sa ramana la 500 de milioane de prieteni.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3ZzP_69ZTFk&feature=player_embedded#]

All together now: ‘I’m sick of fac…’. No? Ok. Maybe later.
Sa ai o zi cu multi de “iiiii”.

PS: Grija mare la traversare. Now, that’s cool!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Azi mi-a fost…

 1. dana says:

  Mmm asta cu dormitul in cuier e tare. Si eu parca dorm in cuier de o saptamana. Deja ma doare locul in care ma agat =)).

  Mai am o saptamana de dormit in cuier..poate dupa revin si eu in pat ca tot omu’
  E vineri…deci, trezirea pt distractii de weekend.

  O zi buna

 2. uma says:

  este do-able apartamentul dar nu gasesc ca este special…mi-a atras atentia in partea stanga reclama la ‘testul mortii’/vrei sa inveti engleza, as opta pentru a 2 varianta mai ales de ziua mea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *