A 25-a ora…

… a fost un film care mi-a placut foarte tare. Daca nu l-ati vazut, zic ca e cu “trebuie” in lista. Mi-a placut subiectul, desfasurarea, actorii, deznodamantul. Aseara… am retrait aceeasi placere.

Poate ca ma grabesc daca zic ca este cel mai bun film produs in 2010. Sigur, este doar opinia mea, si ar mai fi de adaugat si un “pana acum”. Distributie pe gustul meu cu actori care au lasat impresie puternica pana acum in filme ca “Walking Tall“, “Dexter“, “Lost“, toti din generatie noua, dar si cu un Billy Bob Thornton jucand in stilul sau.

Subiectul e complex, insa se scalda intr-o gramada de sentimente si resentimente, frustrari si frici, toate puse in carca unor personaje intre care legaturile se tes treptat. Iertarea si ambitia de a iti onora promisiunile sunt principalele doua ganduri care se confrunta intr-o desfasurare sangeroasa, bine filmata si regizata. E mana lui George Tillman Jr., pe care ar trebui sa-l stiti din “Men of Honour“.

Review-urile nu stiu cum sunt, dar pe IMDB.com are doar un 6.8 (din aproape 5000 de votanti). Poate am vazut eu mai mult intre randuri decat a fost scris. Astept insa o parere si de la tine. Faster este filmul, si pentru a nu avea prejudecati inainte sa-l vezi, nu-ti arat trailerul. In schimb iti pun o piesa din coloana sonora.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Kqxe31ICFZk]

Sa ai o zi cum ti-a placut sa vezi in filme!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to A 25-a ora…

  1. Ra says:

    Cel mai frumos film ever! Sau unul dintre cele… Inca ceva in comun ;)!

  2. Alex says:

    Thumbs up pentru [b]25th Hour[/b]! Este unul dintre filmele mele preferate, cu unul dintre actorii mei preferati ([b]Edward Norton[/b]). [b]Faster[/b] nu l-am vazut, in schimb pot sa-ti spun ca cel mai bun film din 2010 (dintre cele vazute de mine) este de departe [b]King’s Speech[/b]. Sunt curios daca l-ai vazut si ce parere ai de el.

  3. @Ra Review-ul meu era totusi la Faster. :) Dar, da inca ceva in comun; scary, isn’t it? :)
    @Alex Sa vezi si Faster. Este mai putin epic la intepretare, daca comparam cu ’25th hour’, dar e bun. King’s Speech este pe “to watch list”. :)

  4. Pingback: #sweetlullaby Faptul ca-mi place… « Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *