In mod constant…

… cand am ceva ce-mi sta pe creier, imi vine greu sa ignor si sa ma gandesc si la altceva. Asa se intampla si azi cu gandul de dimineata, care oricat m-am gandit nu are un subiect clar definit. Astfel s-ar explica, cred, si faza de ieri cu reminder-ul personal pe care l-am postat pe Facebook.

Ieri scriam cam asa: “Reminder personal: nu suna o fata in timp ce incalzesti lapte. Vei ajunge sa speli aragazul.” Sigur ca este pus intr-o nota suficient de ambigua, insa relateaza o realitate destul de neplacuta pentru un barbat. Ma refer la partea cu spalatul aragazului. Subiectul a starnit repede reactii, de la presupuneri despre “vinovata” la compatimiri pentru “condamnat”. De abia dupa vreo 10 comentarii am reusit sa lamuresc lucrurile. Cred eu. A fost nevoie de o declaratie pe cat de politically correct pe atat de logica pentru a convinge. A sunat cam asa: “eu nu pot sa nu acord atentia pe care femeia o merita, astfel ca laptele de obicei da-n foc din aceasta cauza. De unde si morala cu aragazul.

Gresesc?
Daca da, sa am o zi plina de pedepse, daca nu, va rog, dati-mi dreptatea-mi mai jos!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to In mod constant…

  1. Alex says:

    Inseamna ca nu esti multi-tasking, precum Napoleon. El cum putea sa stea pe cal si in acelasi timp sa se uite la dreapta? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *