#sweetlullaby: Inca o exceptie…

… pentru ca lunea e bine sa mai trecem cu vederea amanunte menite sa excluda lucruri bune din viata noastra pentru lucruri marunte si nesemnificative. In cazul de fata, nu am gasit un live satisfacator, asa ca ne vom uita impreuna la clipul oficial al piesei.

The Click Five sunt ei si desi suna foarte comercial piesa Don’t Let Me Go cred ca merita atentia noastra si seara aici la #sweetlullaby. Pro si contra, va rog, mai jos la comentarii. Multumesc. :)

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to #sweetlullaby: Inca o exceptie…

 1. ciprian says:

  bun clip
  buna piesa
  bune concluzii
  buni prieteni
  ;-)

 2. Mariana says:

  O voce excepţională şi melodia pe măsură! Mi-ar fi plăcut să ascult la sfârşit de săptămână, dar mă bucur că am putut să ascult şi acum. Este o seară de marţi când ascult. Uneori poţi să te ocupi de lucruri mărunte şi nesemnificative, să fii “filmat cu încetinitorul”, cum s-ar spune, dar în minte şi suflet să trăieşti o adevărată poveste.
  Dincolo de “carapace” se pătrunde mai greu. Am ascultat cu deosebită plăcere cele două melodii “Don t let me go” şi “Missing you”, minunate iar vocea – de excepţie. Mi-au acompaniat sufletul. Sau sufletul meu le-a acompaniat. Cum ar fi mai corect? Nu se putea ceva mai potrivit la momentul potrivit. Mulţumesc prieteni dragi, cei care aţi postat şi cei care mai ascultaţi la fel ca mine! O seară frumoasă vă doresc!

  • ab says:

   Sunt multe piese exceptionale postate la #sweetlullaby, draga Mariana, spun eu lipsit de modestie. Insa o spun ca sa subliniez ca ai pus punctul pe i: cand vine la momentul potrivit este de 100 de ori mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *