Va dati seama…

… cat de Special ar fi fost Friday Special daca de azi am fi trecut la 24 in loc de 19? A facut toata lumea schimbarea? Cei cu locul 19 in avion au trecut la 24? Cei cu adresa la 19 s-au mutat 5 case mai incolo? Ia, va rog frumos, sa nu chem viitura. Oare si cei de 19 tre sa aiba de ieri 24 de ani? Nu mai zic de cei pentru care dimensiunile sunt importante ca de ieri vor trebui sa creasca la 24 :)

Si apropo de schimbari, daca vreti sa schimbati culoarea masinii se poarta “asortarea de la bloc”. Rugati vecinii sa arunce de la geam ce au prin casa iar efectul va fi cam acelasi. Tind sa cred ca indiferent de marca masinii.

In caz ca te intrebi cum am ajuns deja la vineri, nu stiu sa-ti raspund, dar imi este din ce in ce mai clar ca timpul trece ireversibil si indiferent de cat de mare ar fi iluzia ca este reciclabil, cititi toate randurile si nu printre, veti vedea ca doar hartia ramane.

Pentru ca unii doar ce s-au intors din vacanta, iar altii inca viseaza sa plece, iaca si o posibila destinatie. Am auzit ca e foarte fain internetul wireless acolo, pe langa alte chestii.

Chiar daca e vineri s-ar putea sa va aflati in acel loc inca, in care seful s-ar putea sa te intrebe ce faci, asa ca in caz ca ramaneti fara de raspunsuri, acest tool poate fi de folos.

O zi scurta cu final fericit sa aveti!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Va dati seama…

  1. Mihaela says:

    Tare! Adica in fiecare roman exista un mic Damien Hirst nedescoperit…

  2. uma says:

    eu as vrea sa trec de la 25 de ani la 24, se mai inscrie cineva?

  3. @mihaela macar un Damien Hirst. Cred ca putem gasi mai mult… gen Hitler, Stalin, Bruce Lee…

    @uma nope. Asta e imposibil, pentru ca ar fi reducere si am verificat: guvernul in Romania nu face reduceri, indiferent de ce fel. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *