Despre blog

De ce ma apuc eu sa scriu la ora la care toata lumea vrea sa doarma? Un raspuns sec si usor prea altruist ar fi: ca lumea sa aiba ce citi cand se trezeste si isi bea cafeaua. Un raspuns mai civilizat, mai sincer si la fel de altruist, cred, este ca fac asta pentru un grup de oameni deosebiti de 4 ani de zile aproape. Toti mi-au fost colegi la un moment dat, iar dupa 4 ani au ajuns ca primul mail pe care-l citeau dimineata sa fie “gandul meu de dimineata”. Asta trebuie sa insemne ceva, asadar, extind “un pic” raza de actiune, si gandurile mele matinale devin publice, pentru urmatoarea perioada. Sper sa reusesc sa fac asta cu aceeasi consecventa si placere cu care am scris si pana acum.

Bine ai venit! Sper sa ai o cafea buna langa tine si o zi reusita in fata!

Later edit: pe acest blog posturile sunt zilnice si sunt acolo la prima ora, gata de citit la cafea. De luni pana vineri nu postez mai tarziu de ora 9:00, iar in weekend cel mai tarziu la 10:00.

Si mai later edit: am fost acuzat ca nu am date de contact. raspund cu placere la orice mail rational trimis aici autor la ganduldedimineata punct ro.

15 Responses to Despre blog

 1. Corina Tau says:

  bine ai revenit in diminetile noastre cu un strop de creatie la care ar trebui sa ne abonam cu totii, atat ca cititori, cat si creatori :)

  e drept, e seara, si nu mai am cafeaua langa mine…
  la ora asta, dupa ce dimineata si ziua au trecut deopotriva, este interesant de urmarit cum s-a infiripat gandul de dimineata in rostogolirea orelor din zi!

 2. nanook says:

  bogdane, chiar am o cafea buna in fata si ma intrebam ce mai faci. nu chiar acum, ci in general, ca nu mai auzisem nimic de la tine. si este bine ca prietenii sa se mai auda :) mea culpa! am cautat mesajul cu filmul dar nu il gasesc. pe de alta parte, stii de ‘lie to me’? ma intereseaza sezonul 2 daca stii despre el :). poate ne vedem la o bere la mall ‘nostru’. da un telefon cand vrei. o zi excelenta, nic.

 3. ana says:

  si te citim chiar si in deplasare :)
  primavara frumoasa si insorita de la cursul de access :)

 4. Pingback: Gandul de dimineata » Remember.

 5. Pingback: Gandul de dimineata » Interviu cu… mine.

 6. Malina says:

  Revin, maine dimineata! pt ca mi-a placut fraza:

  “Bine ai venit! Sper sa ai o cafea buna langa tine si o zi reusita in fata!” :)

 7. ab says:

  Draga Malina , am tot incercat ca pe la fiecare postare matinala sa am o urare mai altfel. Cateodata iese. Cateodata nu. E greu cu inspiratia cand tre sa fie zilnica. :D

 8. newdada says:

  buna seara, am revenit :) – deci, e de bine, draga Andrei.

 9. ab says:

  Prezenta cameleonica! Cand newdada cand Malina. O sa trebuiasca sa dau “approve” la fiecare comentariu in ritmul asta :D

 10. Malina says:

  Bine ca nu am mai semnat Daniela sau Malina Paun :)

 11. Pingback: Gandul de dimineata » Acum aproape 2 ani.

 12. Pingback: Gandul de dimineata » Motivul subiectelor de pe blog.

 13. Mariana U. says:

  Bine te-am găsit şi promit să revin,
  deoarece îmi place blogul tău şi felul cum scrii.
  Sunt în faza de descoperire.
  Să ai o zi bună ! Şi … inspiraţie!

 14. ab says:

  @Mariana U., multumesc. Sper sa nu te plictisesti de ce am scris deja si sa nu ajungi sa mai citesti ce voi scrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *