Stam foarte…

.. bine cu internetul. E wireless si free. Si cu caldura la fel. Atat cea cu care am fost primiti, cat mai ales cea din camera. Deci, la rand, cronologic, sper, primele impresii: drumul a durat vreo 7 ore. Ne-am oprit in Rm Valcea si am luat micul dejun cu foietaje de exceptie la Boromir Pan Cafe. Ar fi loc si in Bucuresti de asa ceva. Intre Pitesti si Dealul Negru s-a mers maxim cu a treia, drumul fiind rupt in doua de gropi. La fel, multe gropi si intre Tg Jiu si Defileul Jiului, acesta din urma fiind senzational de misto. Nu vom mai face noi niciodata ce a facut Ceausescu acolo cu calea ferata. Cred ca 70% din traseu e prin munte.
Apoi, Straja. S-a urcat ok cu masina, parcarea aglomerata cum am fost avertizat. Am gasit un loc totusi si am carat de-am murit la bagaje pe o ditai panta de vreo 5-600 de metri. Deloc incurajator. Am nimerit cea mai mica incapere de la Vila Vacanta, dar e ok.

Revin mai tarziu cu un later edit sau eventual in postul de maine cand vreau sa fac si un review al preturilor de pe aici.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *