As incepe…

… prin a spune, plin de oftica de altfel, ca in cele din urma, dupa 3 incercari, m-am imprietenit si cu youtube si m-a lasat sa am ce film sa pun la postarea de ieri despre David Guetta. Asadar, puteti sa aruncati un ochi si aici pe acel mic colaj.

Anuntam tot ieri ca un prieten bun se insoara. Ei bine, nu s-a razgandit, desi cand m-a sunat vineri a fost primul lucru pe care l-am intrebat, glumind desigur. M-a certat de cum m-a vazut pentru ca eram singur. I-am explicat ca era singurul mod in care puteam sa-i fac in ciuda. Chiar si, de ieri, sotia a gustat gluma.

A fost o nunta draguta cu oameni faini care au stiut sa se distreze. N-a lipsit furatul miresei, rascumparata pe mult prea putin, si nici alte obiceiuri, totul intr-un salon de receptii care mi-a placut. De cand intrai lumina, culorile si aranjamentul iti dadeau o senzatie placuta de caldura. Nu neaparat la propriu, desi ar fi fost binevenita si aia ieri. Le-am si spus mirilor ca pot sta linistiti: le va merge bine din punct de vedere material. Trebuie sa insemne ceva daca fix in singura zi din saptamana cand ploua coincide cu momentul in care zici DA.

Daca ar fi sa privesc mai in detaliu si anume la masa la care am stat, pot sa ma mandresc cu faptul ca am castigat vreo 3 pariuri legate de interpretul care urmeaza. DJ-ul nu a vrut deloc sa iasa din playlistul ala unic de nunta si pe rand, Al Bano si Romina, Julio Iglesias si Gica Petrescu m-au facut sa spun un “v-am spus eu!” hotarat si amuzat.

Nici nu mai stiu daca le-am urat tot ce aveam in cap mirilor, cert e ca la biserica mi-am pierdut discursul emotionat poate de emotiile miresei, emotii ce au iesit la suprafata sub forma de lacrimi. Imi doresc foarte tare insa sa mearga numai inainte, sa nu regrete nimic de aici inainte, iar tot ce fac sa se dovedeasca ce trebuie.

O zi cu soare n-ar fi rea, ceea ce va doresc tuturor, fara exceptie!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to As incepe…

  1. whoami says:

    Te inteleg perfect cu muzica de la nunti. Cred ca este cel mai putin solicitant job care aduce bani negri pentru acei omuleti ce fac pe DJ. Mizeaza pe faptul ca nu mai ai ce sa le faci si nu-si dau catusi de putin interesul. Am patit fix la tine in septembrie cand am fost la 2 nunti si aveam senzatia, muzical, ca este aceeasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *