Daca azi ar…

… fi “Complaining Day” as avea cateva chestii de insirat. As incepe cu banalul “e luni” si as continua cu faptul ca iar sunt in urma cu somnul dupa un weekend fain petrecut cu prieteni la Busteni (sau in zona).

Si ca tot vorbeam de Busteni, de cand am plecat din Bucuresti, ne-am tot gandit la momentul in care vom ajunge in proaspat deschisul Fun Park in care ne vom da cu colacul. Tehnic vorbind, este vorba de instalatia de tubbing. Ieri dupa amiaza am ajuns acolo, ne-am uitat mirati si admirativ la peretele de escalada, perete ce a gazduit niste competitii importante la nivel european si mondial, apoi dupa momentul de apreciere a venitul unul de contemplare a unei realizari fabuloase din cadrul programului “Frunza Romaniei”. Sub egida “Eu iubesc Busteni! Si eu!” am intrat in Fun Park, care fiind cel mai mare din tara si anuntat cu 4 instalatii diferite trebuia sa fie ceva wow. Este cel mai mare din tara pentru ca probabil e singurul. Are 4 instalatii foarte diferite. Ieri 3 se asemanau foarte tare una cu cealalta pentru ca nu mergeau. E vorba de baby-teleski-ul, caruselul si instalatia de tubbing. Asta din urma era intr-o revizuire tehnica, conform spuselor unui domn care statea la “recuperare” pe zona de franare a “saniutelor”: “in virajul trei e o problema si se loveste lumea. Asa ca l-am oprit”.

Asa ca ne-am concentrat atentia asupra instalatiei de sanie pe sine. Singura care mergea si care avea instructiuni prezentate publicului larg si poliglot, la intrare, in engleza, germana si franceza. Vorba unui prieten: panourile alea cred ca veneau in pachet cu instalatia. Era unul obscur si rezumat si in romana, dar aproape de intrare. Una dintre minunile de marketing prezente acolo era “Smart card-ul” care nu cred ca exista fizic din moment ce banii pentru urcare ii dadeai unui nene la intrare. Smart card-ul asta nu functiona nici ca principiu, pentru ca o urcare simpla era 2 Lei. Iar cu Smart Card puteai sa-ti iei 10 urcari la pretul matematic corect de 20 de Lei. Avantaj client in stil Valea Prahovei. Nu m-am dat pentru pista mi-a parut scurta si coada lunga. De fapt gramada mare, ca la romani coada este un concept pe care l-am abandonat o data cu regimul Ceausescu. In schimb obiceiul inaugurarilor in stilul acelor vremuri a ramas viu, la fel si doamna ministru Udrea care a ramas tot in functie chiar si dupa inaugurarea acestui parc de amuzament. Ce-i drept situatia de ieri era usor amuzanta, chiar daca era trista.

Si totusi de ce ma plang? Zi faina sa ai, fara de motive de indignare.

PS: Ah, si era sa uit. Piesa care m-a obsedat in acest weekend, multumita domnisoarei Alice Tudor, de la Kiss. Mai intai teaserul, apoi un remix.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vpMI8Qu5fsc]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Daca azi ar…

  1. Adina says:

    Spune-mi ca nu mai fredonezi ACEA MELODIE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *