Fix acum un…

… an, postam “Super Specialul de 8 Martie“. Acum mi-am dat seama in ce data suntem doar in momentul in care am inceput sa scriu. Totusi, nu este prea tarziu sa incerc sa marchez momentul.

Noi, barbatii, facem multe lucruri in viata. Multe tampenii, multe lucruri inexplicabile, multe explicabile doar pentru noi. Daca anul trecut era momentul in care ne ceream scuze pentru ca suntem… barbati, acum cred ca este momentul oportun sa recunoastem. Noi, barbatii, facem si lucruri extraordinare. Ducem gunoiul, schimbam o siguranta sau un bec, montam o priza (sigur ca pentru unii dintre noi asta era sa fie sacrificiul suprem), va conducem acasa (la voi), va asteptam cu masina cand iesiti de la serviciu, incercam sa va protejam cand situatia o cere (desi de multe ori nu ne putem proteja nici pe noi), incercam sa fim cat se poate de barbati pentru ca macar sa dam impresia ca e sanatos sa contati pe noi. Indiferent cat de bine sau de prost ne iese (si asta din urma nu neaparat intentionat) avem o singura motivatie: femeia. Pentru ea incercam sa fim mai buni, mai deschisi, mai sensibili, mai intelegatori, mai gentlemeni (asta este un nivel la care putin ajungem). Gata! Am recunoscut (nu a fost greu). Si nu am facut-o pentru ca vrem sa ne dovedim curajul, ci pentru ca meritati recunoasterea noastra. Nu stiu cat meritam noi sa fim alaturi de voi, insa vrem sa va asiguram ca in cele mai multe momente chiar incercam.

Sa fiti iubite sincer si mandre de barbatul care va este alaturi. (in cazul in care nu v-ati prins, baieti, a doua parte a urarii e un task tot pentru noi).

PS: Daca am putea v-am aduce si stelele de pe cer, dar pentru ca nu suntem vrednici, iata ce frumos le putem filma. (ma rog, aici Tom Lowe ne reprezinta).

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Super Specialul de 8 Martie and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Fix acum un…

 1. Adina says:

  LOL … multumim

  PS. Nu ma pot totusi abtine si scot cornitzele la inaintare … “ducem gunoiul” that’s a good one :D

  Gataaaa, nu mai zic nimic … inca o data multumim de urari

 2. Clod says:

  Multumiiiim! ;)
  Very nice, domnu’ Andrei!

 3. Cristian Cartzu says:

  subscriu. sper ca am voie. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *