Povestea unei viroze…

… mi se pare un titlu foate fain. Pacat ca nu e cine stie ce de povestit in spate. N-am stat atata timp in pat de cand nici cand am avut glezna in gips. Deci, am stat in pat. Mult. 6 zile. Probabil ca si azi voi simti nevoia pentru a face la fel, desi ma simt mai bine.

A fost foarte important pentru mine ca am avut prieteni care au trecut prin asta inaintea mea. Nu ca as fi genul care se panicheaza. Le-am spus ce simptome am, ei mi-au spus ca “been there done that” apoi mi-au insirat pe zile ce urmeaza sa mi se intample. Primele 2 zile febra si frisoane, ameteli, apoi 2-3 zile cu febra instabila si dureri de sinusuri, nas cu robinetul stricat, iar apoi doar febra s-a mai jucat de-a sinusoida pe grafic. Am fost sfatuit de la bun inceput: “fara antibiotice!”. Asa ca am bagat doar Nurofen (raceala si gripa) si din ziua a 3-a si Sinupret (pt eliberarea sinusurilor). Multe fructe (lamai, portocale, banane si grapefruit), iar eu urasc grapefruit-ul. L-am pus mai mult in limonade sa le mai “indulcesc”. Ah, si suc de rosii. E foarte important sa mananci, in caz ca te loveste. Eu nu aveam pofta, dar m-am fortat.

Ieri pentru ca am sarit peste pastila de sambata seara (pentru ca ma simteam mai bine), m-am trezit ca si cum as fi luat-o de la capat. Chiar si cand va trece, ar fi bine sa mai luati macar 3 zile tratamentul si eventual sa nu iesiti din casa imediat. Multumesc celor care s-au interesat de starea mea in diverse moduri. Se pare ca nu ma omoara pe mine o viroza :). A se nota totusi ca nu e de glumit cu ele si chiar daca pare ca i-am venit singur de hac, am fost sfatuit de personal medical calificat, deci poate n-ar fi rau, daca nu aveti prieteni in halate albe, sa mergeti totusi la un consult.

Sa aveti o zi buna rau.

PS: Luati in calcul ca dupa o saptamana de stat in pat s-ar putea sa aveti nevoie de vreo 2 zile in care sa reinvatati sa mergeti. Eu sigur am!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Povestea unei viroze…

  1. Ra says:

    Bine ca esti mai bine ;). Stii ca si eu am avut zile in care am fost doborata si am stat in pat, iar dc ma ridicam aveam ameteli de trebuia sa ma sprijin de pereti ca sa merg prin casa…

  2. Pingback: reactii adverse la antibiotice | medicamente de sinteza | tratament candida

  3. Cristian Cartzu says:

    Sanatate, man! Si apreciez ca te fortezi sa scrii aici pentru astia ce te cauta zilnic la “ganduri” :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *