Citeste cate…

… un paragraf ca sa ajunga la toti. E vineri si credeam ca nu mai vine. Vineri.
Astazi, cu gandul la altele fiind, printre care si la weekend, pentru cei pasionati de aviatie m-am hotarat sa va propun un soi de bungalow, dar mai altfel. Dupa cum se observa in imaginile alaturate, avionul e sigur. Cand e pe pamant si bine ancorat. Daca stai la geam poti sa vezi si marea, dar ma tem ca centurile de siguranta, vestele de salvare si mai ales insotitoarea de bord nu sunt incluse.
Tot pentru ca e vineri, povestea doua, citita eventual la un ceai, si inclusa in categoria “ce-ai facut, mah?!”, este despre cel mai mare mall din Romania deschis un pic cam prea aproape de casa mea. De construit nu l-au terminat, dar l-au deschis. Pesemne usile sunt gata. Muntele a postat chiar niste poze pe blogul lui.
Ultimul paragraf de azi este despre invatamintele pe care omul le-a extras dealungul timpului de la ratze sau despre bazele inventarii twitterului. Conceptul este cumva similar. Follow somebody!

Sper sa ai un zi aparte si nu uita ca scriu si in weekend!

{Da-ti cu parerea despre ce ai citit, aici.}

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Citeste cate…

 1. nanook says:

  mi-a placut ce am vazut, mai ales ca, citind rapid postul tau, am crezut (fara sa vad mai intai pozele) ca este vorba de mall-ul din berceni :)))).
  o zi excelenta, n.
  p.s. blogul tau are o problema tehnica, cateodata raman afisate numele si adresa unei persoane din loop. asa am aflat cine este ana si uma. si imi place :)))))

 2. ana says:

  rram rratusca rramurica
  si eu care credeam ca romanii sunt in targetul oite :)

  • Nu stiu ce sa zic, mai Ana, ori ratusca din tine nu se lua dupa alte ratuste, ori copilul din tine era mai rebel. Oricum imi place nota personala din poezia raraitilor. “rram” in loc de “rrau”. Sa-mi spui si mie cand ai serbare, ca as vrea sa vin sa aplaud :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *