#sweetlullaby: Este al 30-lea…

… lullaby pe care vi-l propun in forma asta. Recunosc, primeam mai multe comentarii in varianta de Facebook, dar aici pe blog imi pare mai simplu de cautat, urmarit, reascultat and stuff. Iar piesa din seara asta cred ca a fost ascultata, cantata, recantata si reinterpretata in ‘nspe mii de variante. Insa in 2010 Carlos Santana a zis Guitar Heaven, iar raiul a cam venit in difuzoare si acest hit nu putea lipsi. La mine in masina se aude excelent, iar daca pui si niste viraje, multe viraje pe traseu senzatia este uluitoare, pentru ca ne intoarcem la… Back in black.

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to #sweetlullaby: Este al 30-lea…

  1. Alex says:

    Suna mult mai bine originalul de la AC/DC, cel putin din punct de vedere vocal… NAS nu are nicio treaba cu aceasta melodie.

    • Pai AC/DC are un sound unic la capitolul vocal. Reinterpretarea asta imi place ca este mai moderna un pic, NAS cred ca o trage un pic in joc, dar backing vocal-ul de la refren o readuce unde trebuie!

  2. Florin says:

    Nu credeam sa spun asta fiind fan ACDC, da are ceva care imi place interpretarea asta si probabil daca o asculti in masina pe un sistem cat de cat ok suna chiar bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *