Mi se pare…

… firesc sa auziti asta din timp. Si nu in orice timp, ci azi, cand prin aceasta postare ajung la cifra de 500 de idei postate aici. Inca nu sarbatorim, pentru ca blogul inca se numeste Gandul de Dimineata si cum acum 45 de zile am inceput sa pun si #sweetlullaby, inca nu avem inca 500 de ganduri de dimineata, asa cum au fost ele gandite.

Vom ajunge si acolo, dar in vreo 50 de zile. Fix! De abia atunci se vor intampla lucruri, vom manca tort, vom face wishlist pentru urmatoarele 500, vom discuta despre ce vom face cand ajungem la 1000 si tot atunci, va voi multumi in stilu-mi specific pentru ca sunteti alaturi de mine din cand in cand sau zilnic, unii dintre voi de chiar 500 de dimineti.

Tot atunci voi premia cu ceva custom made pe cei mai activi din rubrica de comentarii, fie ca au comentat cu “ba p-a matii!” sau cu “ce destept, frumos si devreme te trezesti“. Mi se pare esential feed-back-ul de la cei ce-mi citesc gandurile matinale. Motivele-s multe iar printre ele… faptul ca sunt ganduri venite de dimineata, de multe ori inainte sa incep sa functionez. E bine sa-ti spuna cineva ca ai plecat in pijamale la plimbare. Chiar si virtual.

Cu 30 de zile inainte, voi anunta si care-s premiile. Sunt sigur ca o sa va placa. Eu le stiu deja.

Sa aveti o sambata cu soare, afara, in minte si in suflet. Multumesc sincer pentru citire.

This entry was posted in 500 de ganduri, Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Mi se pare…

 1. Cristian Cartzu says:

  Omule, mi se pare uluitor sa scrii din pasiune, de 500 de zile incoace, fara sa ratezi nicio zi. Sper sa ajungi la 5000, iar eu sa te pot citi pana atunci!

 2. Adina says:

  Au fost zile in care nu a scris, dar din motive foarte bine intemeiate. Wow, chiar suna impresionant 500 de zile. Asteptam cu interes tortul :D

 3. @cristian – nu sunt 500 de zile. Sunt doar 450. Asta spuneam ca reperul este categoria “Dimineata, la cafea”. Si au lipsit vreo 6 zile intr-un an si ceva. Multam oricum de aprecieri, citire si interactiune. Si eu sunt foarte incantat ca m-a tinut.

  @adina – Bine. Tie doar tort iti dau. :)

 4. uma says:

  daca ar fi sa ma gandesc mai bine sunt mult mai multe ganduri…nu neaparat de dimineata, dar era o vreme cand erai corporatist si aveai si atunci ganduri (pe mail) frumoase si ingenioase :)

  • Alea nu se pun, pentru ca nu-s parte din acest blog, ci parte din diminetile mele ca si corporatist si cu putin noroc si din diminetile celor ce primeau acele mailuri. :)

 5. Florin says:

  La multi ani doctore( in litere…) si sa ai inspiratie in continuare!

 6. Monica says:

  eu nu am lasat niciun comment…deci nu primesc oremiu :(

 7. Pingback: Nu stiu cum se… « Gandul de dimineata

 8. Pingback: E inceput de… « Gandul de dimineata

 9. Pingback: Un bilet la… « Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *