Pentru cei care…

… nu au fost atenti, ma tem ca trebuie sa va anunt, cu bucurie, ca azi e vineri! :) Friday Special-ul isi intra-n rol si-n cuvinte si iaca ce aduce.

Incep cu ceva ce asteptam de mult timp sa se intample si iata ca toti cei ce am asteptam ziua in care sa putem sa desfacem dopul unei sticle de suc doar cu o mana, avem acum un motiv de bucurie! Chestia asta pune capac cu cap.

Pentru ca este finalul de sezon la fotbal, nu puteam rata momentul de a prezenta un clip prin care Budweiser… nu rateaza momentul. Nu ma asteptam ca brandul asta sa mearga catre “soccer”, asa cum ii spune peste ocean, dar nu a mers chiar direct. A luat doar bucuria suporterilor si pasiunea ciudata de a da cu piciorul in minge. A intins totul pe o masa verde, la propriu, de biliard, i-a pastrat si regulile celui din urma si a iesit Poolball.

Prevad deja o continuare, demna de sarbatorirea zilei barbatului sau macar a petrecerii burlacilor: Pole Ball :D

La final am lasat poate cel mai spectaculos clip filmat vreodata cu un action cam (n.r. action cam=camera video de dimentiuni mici menita pentru folosirea in obtinerea de imagini on-board unice ca perspectiva, in principal in sporturi). Stiu ca s-a incheiat sezonul de schi, dar… enjoy!

Sa ai o vineri cum n-ai mai avut!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Pentru cei care…

  1. Cristian Cartzu says:

    Bai, sunt singurul care a tresarit cand a vazut ca i se termina partia aluia?! A fost like ‘WOW! He’s dead!’. Foarte tare clipul. Sa speram ca nu era nimeni in vale. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *