Timpul fuge ca nebunul.

Nu. N-am intrat inca in vreo criza a barbatului la 30, 35, 40 de ani. Pentru asta mai am timp. Doar ca de vreo 2 saptamani incoace am senzatia ca de abia ma tin dupa timp.

N-am mai avut timp sa ies cu bicla in timpul saptamanii de vreo luna. Iar in weekend de obicei am fost daramat sau tot pe fuga. N-am mai vazut un film tot de pe atunci. Cu prieteni ma vad o data pe saptamana si atunci este intalnire undeva la mijloc intre alte doua chestii ce trebuie rezolvate. Asa se intampla cand iti doresti mai mult de lucru si dorinta iti este indeplinita. Din acest punct de vedere, vorba dentistului meu, “nu e bine sa te plangi ca ai de lucru“. N-am putut sa comentez nimic, ca aveam gura cascata si plina de diversse tuburi si distantiere. Wow! Acum mi-a picat fisa: stomatolog este meseria ideala pentru barbati. Pot spune femeii orice fara ca ea sa comenteze. :)

Revenind la timp, concluzia e trista: daca timpul inseamna bani, eu am cam ramas fara timp :D. (departe de mine aceasta genialitate. Am vazut aceasta expresie la un tip foarte haios pe numele lui Steven Winterburn.

Sa aveti o zi plina cu… timp sau vorba cantecului…

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Timpul fuge ca nebunul.

  1. Anca Duma says:

    Dar ai ramas fara timp facand ceea ce iti place? :D

  2. Cristian Cartzu says:

    @Anca Duma Stai un pic, ca fara “timp” poti ramane si mergand laaa… saloane de masaj si bucurandu-te de experienta. Dar nu despre asta e vorba. :))

  3. ab says:

    Da, Anca, imi place ce fac, dar imi place si timpul liber in care nu faceam nimic :). Cristian, good point. :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *