Rechinii, delfinii, dar pisicile?

Ok, se incheie o saptamana in care unul dintre cele mai de succes virale romanesti (dupa 3 zile 150.000 de viewuri; nu trebuie ignorat ca a beneficiat si de prezenta moldovenilor) a lansat la apa dulce niste delfini jucausi si niste covrigi usor sarati. Gustul amar al copierii unei idei de afara (rechinul din Amsterdam) pentru mine a ramas, desi sunt incantat ca realizarea-i mai buna, reactiile sunt mai firesti, iar produsul,… produsul e mai discret pozitionat mai ales ca si branding.

Intr-o astfel de saptamana eu va ridic intrebarea: dar pisicile? Ce facem cu ele? Niciun viral cu pisici? Niciun maestru bucatar birmanez nu-si prepara singur un sushi in garaj? Avand in vedere ce avant a luat aceasta specie de animale in ultima perioada pe mine ma surprinde ca nu a inlocuit si copii din reclame. Ca din viata unora mai ocupati au reusit. In aceste conditii nu pot decat sa salut, cam tarziu stiu, dar acum am aflat, infaptuirea primei agentii de publicitate din industrie dedicata pisicilor: Catvertising.

Ma duc sa-mi iau un antialergic pe care bucala ca sa n-am probleme in caz ca se trezesc brandurile pe cale virala. O zi in care sa va mearga lin incat sa toarceti.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Rechinii, delfinii, dar pisicile?

  1. adina says:

    Like like like :D

  2. ab says:

    That is the sound of addiction, Adina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *