Cum am mai…

… spus-o, nu sunt un fan al retelelor de socializare. Nu mai stau sa insir aici motivele. Poate din acest motiv m-am distrat asa de bine la un cantecel, care probabil avea o poveste sincera in spate, un cantecel care vorbeste despre ipocrizie in mare masura. E cu injuraturi asa ca daca cineva se simte lezat de expresia “Are you fucking kidding me?” n-ar trebui sa vada clipul si nici sa citeasca fraza care tocmai se incheie. Este o tipa, pe numele ei Kate Miller-Heidke, care intr-o prestatie live ironizeaza un fost iubit cu care relatia s-a rupt destul de dureros, iar intr-o dimineata primeste invitatia de “you’re ex wants to be your friend on facebook”. Facebookul determina utilizatorii sa ia multe decizii tampite atat din punct de vedere moral cat si pe o scara a curajului. Daca ar vedea-o pe Gina Pistol (doar de dragul exemplului) pe strada si-ar da coate unul altuia, dar pe facebook ii da add. E Friday Special azi, deci fara subiecte grele.

Daca iese soarele sa nu eziti sa profiti!

PS: Ceva planuri misto pentru weekend?
PS2: Aseara mi-a venit o idee chiar inainte sa adorm si apoi am visat ceva maret. Ma gandesc sa pun in practica cat de curand. ;)

Cantecelul cu pricina :)
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=S7MuwPlOiNQ&feature=related]

Later edit: si aceeasi piesa, dar la calitate mai buna. (n-are versurile scris totusi, dar se inteleg). Enjoy!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fZDvcbfifbU&NR=1]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Cum am mai…

 1. nanook says:

  andrei, te rog sa imi dai un mesaj ca nu mai gasesc adresa ta de email :) si am o chestie pe care tb sa ti-o trimit. multumesc si o zi excelenta, n.

 2. whoami says:

  Dude, credeam ca nu mai scrii! Tare cantecelul. :))) Daca n-as pierde enorm de mult timp as da niste mesaje catre niste necunoscuti care-mi tot dau add asa in prostie!

  • Da. Sorry about that. Cum spuneam am visat ceva maret si am avut nevoie de mai mult timp pentru asta. Aveau dreptate astia cu somnul. Sunt mai frumos in dimineata asta :))

 3. alina says:

  eu nu cred pana nu vad :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *