A trecut prea mult.

Scriu asta dupa ce am ajuns la birou. Si pe drum, simtind soarele in ochi, dar mai ales pe fata, mi-am dat seama ca in ultimele 2 luni am fost all about work. Prioritatea numarul unu a fost munca, iar de restul listei n-am mai avut timp sa ma ocup. E drept ca nici nu a plouat cu cereri. :)

Astfel ca m-am hotarat ca la pranz sa fac ce am invatat de la CEO belgian pe care l-am avut sef in vremurile multinationale, CEO a carui metoda preferata de servit pranzul era sa-si ia un sandwich si sa plece sa se plimbe 30 de minute. Fie ca dadea o tura mai larga de cladire, fie ca se duce pana in parc, facea chestia asta cu regularitate. Pe langa faptul ca mi se pare un obicei sanatos, pauza si plimbarea, nu sandwich-ul (asta-i obicei din tarile batave), mi se pare ca iti acorzi timp tie in acea pauza. Plimbatul in mod clar te dezmorteste, daca nu te si relaxeaza. Chiar daca gandul iti este la lista de task-uri, respiri aer proaspat si le gandesti in liniste.

Schimbi peisajul. Ceea ce va doresc si dvs.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to A trecut prea mult.

 1. Catalina says:

  O sa fac si eu asta. La primavara :)

 2. ioana says:

  si totusi, ramane intrebarea “A trecut prea mult de cand ce?..” :)

 3. ab says:

  Catalina , e ca primavara afara. Soare, racoare. :)

  Ioana , multam pentru primul comentariu, fie el venit si doar din curiozitate. Raspunsul era integrat. A trecut mult timp de cand m-am plimbat in parc, de cand m-am concentrat si pe altceva decat munca,… lucruri d-astea marunte, nu de importanta mondiala :))

 4. uma says:

  Eu ma energizez cu un pranz in afara cladirii de birouri, servesc masa la un restaurant impreuna cu o prietena care lucreaza la concurenta. Dar reusesc sa fac si o plimbare, sa mananc si sa am parte de o conversatie placuta. Este super!

  la viitoarea plimbare fa-ti drum si pe la Victoriei.

 5. Andrei Catalin says:

  Frumos la Victoriei :) mai ales daca aproape de birou este Kiseleff-ul :)

 6. uma says:

  @Andrei Catalin
  mai aproape este ASE-ul, as mai putea face o facultate :)

 7. Cristian Cartzu says:

  Aici se practica la greu asta. Parcurile sunt pline la orele pranzului. E o atmosfera ce-mi aduce aminte de campusuri.

 8. ana says:

  a trecut mult timp de cand nu am mai fost sa beau o cafea in centrul vechi dimineata, in cursul saptamanii, zi lucratoare! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *