There’s still hope for humans!

Ma gandisem ca pentru acest Friday Special sa scot la inaintare niste spoturi care de-a lungul timpului au scos ce era mai bun din femei. Sau au targetat femeile asa cum visau ele, dar am vazut la Sorin Rusi pe Facebook un video care m-a impresionat si ma face sa privesc lucrurile mai optimist inca de dimineata.

Povestea din spate este cat se poate de simpla. Aproximativ 30 de delfini au fost la un pas de naufragiu pe o plaja din Brazilia. Datorita prezentei de spirit si implicarii imediate a celor aflati acolo acestia au fost salvati. Eu recunosc ca as fi ezitat un pic sa pun mana pe ei. Nu pentru ca nu mi-as fi dorit din toata inima sa-i ajut ci pentru ca e ceva nou si mi-ar fi fost teama de cum ar fi reactionat.

 

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to There’s still hope for humans!

 1. Andrei Catalin says:

  Recunosc nu m-am uitat la tot filmuletul. Nu stiu daca sunt atat de sensibil, dar ma deranjeaza astfel de imagini. Si recunosc, eu nu m-as fi apropiat de ei, stiu, judecati-ma, dar nu as fi actionat sa ii salvez. Din teama sa nu le fac mai mult rau decat bine. Am impresia ca atunci cand vreau sa fac un bine, fac doar rau. Asa ca prefer sa stau in banca mea.

  Ii admir pe cei care au acest curaj, sa fie alaturi de cei neajutorati, si nu doar cu vorba, ci si cu fapte.

 2. ab says:

  @Andrei Catalin Inteleg ce spui. Eu am aceeasi problema cand e vorba de animale mai mici. M-am lovit de stangacia fricii de a nu-l ranii cand am incercat sa scot un porumbel dintr-o plasa si e ciudata senzatia. De altfel si in clip e un domn care mai intai a fost comic ca si-a scos tricou, pantalonii scurti si apoi s-a dus sa ajute. Dar nu prea stia de unde sa inceapa. Vezi la 1:17. :)

 3. Cristian Cartzu says:

  Hah! Catalin are un pic de dreptate aici. E ca in cazul unor accidente la care daca nu stii sa acorzi primul ajutor s-ar putea sa faci mai rau daca intervii. Si in clipul asta era unul care s-a gandit sa rostogoleasca delfinul. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *