Cupa agentiilor – povestea mea.

Am primit invitatia IQads. Am intrebat printre colegi de la Next. Mi-au spus ca e traditie participarea. Mi-am asumat rolul clostii si am incercat sa adun echipa in juru-mi. Ne-am chinuit un pic sa strangem 6 pentru a putea intra in teren. Dupa insistente si rugaminti am strans 9.

A venit amanarea. Pe motiv de ploaie. Aveam o luna la dispozitie sa ne cautam un echipament, sa ne strangem la o miuta si sa jucam si noi impreuna macar o data. Tricouri am reusit sa ne luam. In ultima saptamana. De jucat, aveam cel putin 4 meciuri in grupa.

Faza grupelor.
In primul meci aproape ca nu ne gaseam pe teren. Am izbutit totusi o victorie la limita cu 1-0 in fata Eventures. Meciul al doilea, desi jocul ne-a mers un pic mai bine, a fost parca mai greu. Doar egal, 1-1, cu Matrix. Dupa doua infrangeri cu 4-0 Titan SA se retrage si noi castigam meciul 3 prin neprezentare. Urma al 4-lea din grupa meci care avea sa stabileasca ierarhia in Grupa D. Am invins cu 4-0 SEO Monitor si am mers mai departe de pe locul 1, neinvinsi.

Ziua a doua, care pe care.
Primul meci, optime, cu Erka Promotions. Am condus 2-0, am fost egalati in doar 2 minute spre final. Am castigat 5-3 la penaltiuri. In sferturi, Infinit Solutions nu a reusit sa ne incurce pentru ca am stat mai bine in teren si mai atenti. 2-0 si eram in semifinale. Deja dadeam telefoane acasa sa anuntam ca mai intarziem. Nimeni nu-si luase “liber” pentru toata ziua.
Semifinala nu a avut istorie. Am jucat impotriva celor de la First si ne-a iesit tot. 2 goluri in fiecare repriza, 4-0 la final si Next step era finala. In semifinala a 2-a scorul a fost 4-4 si la penaltiuri Leo Burnett pierdea la Daedalus Grup.

Finala
Spectaculoasa. Multe ocazii de poarta, scor strans, cu 1-0 pentru noi si mai apoi 2-1 pentru ei. Asa s-a si terminat intr-un meci frumos, la fel ca toata experienta de la aceasta competitie. Pentru noi, care nu jucasem impreuna niciodata, a fost un prilej de a strange relatiile, de strange amintiri frumoase si de a ne intoarce cu capul sus la birou. Felicitari campionilor! Felicitari si noua!
Organizare
Nu pot sa nu spun 2-3 cuvinte, nu de alta, dar tare mi-ar placea ca a astfel de competitie sa fie un exemplu. Baza de la Daimon, gazda competitiei are orice pentru un resort de litoral. N-are insa terenuri de fotbal. Suprafetele de joc sunt proaste si vechi. Nu-s conditii pentru asa ceva acolo. La festivitatea de premiere, cand bucuria exista ignori faptul ca boxele paraie, ca microfonul nu se aude corect si alte astfel de detalii. In rest, felicitari pentru eforturi. Imi dau seama ca si pentru organizatori a fost la fel de greu cum ne-a fost noua sa jucam 4 meciuri pe zi la 40 de grade, intre orele 13 si 18.

Niste poze sunt de gasit pe Facebook-ul IQads, rezultatele aici si cam atat.

PS: intr-o postare cu titlul “povestea mea” e cam ciudat sa nu apara nimic despre mine, nu? Ei bine, eu sunt multumit ca un coleg m-a considerat “poate cel mai bun portar al competitiei“, ca un adversar in finala m-a felicitat dupa ce i-am blocat sutul spre gol si ca un adversar din semifinala si-a cerut scuze dupa ce si-a dat seama ca nu trageam de timp ci chiar aveam o problema la genunchi.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Cupa agentiilor – povestea mea.

  1. Pingback: Gandul de dimineata » Anul locurilor 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *