Diferenta dintre justitie si pedeapsa.

E din nou vineri (hah, am vazut ca ai zambit!) si aruncam din nou un ochi spre lucrurile faine de se petrec in advertising sau in online in general, pentru ca Friday Special.

You scared the crap out of me, cutee!
Cu ocazie de Jocuri Olimpice, Adidas il roaga pe David Beckham sa stea la poza si obisnuit cu asta, David isi face aparitia total neasteptat in ceva ce seamana mai degraba a cabina de proba. Cu atat mai mare bucuria pentru fete, daca intelegeti ce vreau sa spun.

Apoi,…
Am o singura idee, dar fixa!
Pe acest principiu merge si un cinema din US care tot ce-ti cere este sa te uiti la film si sa lasi naibiului telefonul ca altfel te da afara. Iar daca lucrul asta tot se intampla, de ce nu s-ar lauda cu asta. Asa ca, au luat un apel de la call centerul lor, un apel in care o dsoara data afara protesteaza ca la ea la bloc. A iesit un viral care a strans 3 milioane de view-uri si care, daca ma intrebi pe mine, ma face sa fac inca o rezervare la Alamo Drafthouse (un nume cam tampit pentru un cinema, nu?)

Si am lasat la final…
Diferenta dintre justitie si pedeapsa.
Nu stiu despre voi, dar mie unul mi-a placut filmul The Punisher. E drept ca prima oara l-am vazut convins ca este un alt film. Cred ca sunt un fan al cliseului “binile invinge!”. In 15 iulie, a aparut un scurt metraj, ca o scrisoare pentru fani, intitulata #DIRTYLAUNDRY. Morala: Who’s doing yours?

Weekend savuros!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *