Plec de pe…

Twitter. De ce? Pentru ca e nevoie. Pentru ca mi-am scris 999 de ganduri scurte acolo. In niciun loc nu am mai scris atatea chestii care mi-au trecut prin minte. Nu plec de tot. Ma indepartez vreo cateva zile, in scop caritabil sa zicem. Vreau sa-mi scot la licitatie tweet-ul cu numarul 1000. Nu e noua ideea si-mi pare tare rau ca nu am gasit acum locul unde am zarit-o prima oara. Sper ca vreun cititor sa il gaseasca pe blogger si sa imi spuna si mie.
Despre ce as scrie? Despre orice vrea cine liciteaza, iar banii s-ar duce catre o cauza propusa tot de voi. Din nefericire sunt o groaza de astfel de cazuri ce au nevoie de ajutor. Iar pentru ca acest mic proiect sa fie cat mai de ajutor pentru cauza pe care o alegem, am sa te rog, sa popularizezi aceasta initiativa pe unde crezi tu ca ar fi relevanta.
Orice sugestie este binevenita asa ca nu uita sa pui un comment mai jos.

O zi plina de inspiratie sa ai!

PS: Am sa revin cu un later edit ca sa anunt public care-i cauza pe care o voi sustine si bineinteles update-uri pentru oferte.
Pentru orice chestie legata de acest subiect pe care nu vrei sa o faci publica sunt de gasit la ganduldedimineata [@] gmail [punct] com. As incuraja licitarea chiar in rubrica de commenturi, cu rugamintea sa nu pomeniti subiectul despre care vreti sa vorbesc in tweet-ul 1000 decat intr-un mail privat. Multam.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Plec de pe…

  1. Florentina says:

    mult sucees in ceea ce ti-ai propus.

  2. Buna. Eu ma ocup de campania sociala #pentruioana. Este o fetita micuta fara manuta. Am inceput cam de 3 luni, am strans 11.000 euro din 185.000 necesari. Am facut evenimente, licitatii etc. Mi-am licitati si eu tweet-ul cu nr 5000 si am obtinut 100 euro. Detalii despre campanie gasesti aici http://www.helpioana.ro :) Eu doar ti-am adus in atentie cazul ingerasului nostru, acum tu decizi :) E oricum un gest superb ce faci!

  3. whoami says:

    Foarte tare initiativa. Nu conteaza daca s-a mai facut inainte. E important ce rezulta din ea. Eu am sa pornesc un mail despre acest post. Asa pot sa te ajut. Succes!

  4. Pingback: Nu stiu cati… « Gandul de dimineata

  5. Pingback: Mi-ar fi placut… « Gandul de dimineata

  6. Pingback: A cam ajuns… « Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *