Happy si nu prea.

E Friday si e Vineri Special. Sau invers. Treburile stau asa: m-am abtinut cat am putut sa nu dedic postarea asta violentelor care sunt in plina desfasurare zilele astea la Kiev. Am vazut ieri imagini video extrem de dure care m-au marcat serios. Mult timp m-am considerat un om destul de stapan pe sine si de calm in situatii extreme. Se pare insa ca situatiile extreme pe care le-am trait pana acum nu sunt de nivelul celor vazute ieri. Revenind, am selectat 2 clipuri care mi-au atras atentia saptamana asta, desi au fost cateva virale care au tot rulat.

Umanitatea e in cele mai simple gesturi.
Iar asta mi s-a parut ceva util de aratat tinand cont de lucrurile marturisite mai sus. Campania asta facuta pentru un SOS Satele Copiilor Norvegia este grozava pentru ca pune subiectii si privitorii, indirect, in situatia evidenta de a face ceva. Si ce fac ei este absolut natural, altruist si uman. Good job!

Alternativa la Happy nu e Sad.
Este asta de mai jos. Pentru fiecare oras s-a simtit dator sa refaca clipul vesel de la Pharrell Williams, unii s-au simtit datori sa faca un mashup cu o alta piesa care ne-a tropait in gand mult timp. Si pentru ca nici asta nu le-a parut suficient Pomplamoose au facut si un clip pe masura. Enjoy! Cu grija, ca pateaza!

Weekend frumos sa aveti!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *