N-as sti…

… sa spun in ce masura Toy Syory 3 este un film pentru copii si in ce masura este unul pentru adulti. Iar asta mi se intampla dupa ce l-am vazut ieri la Imax. Pana sa continui cu filmul iti mai spun doar ca n-am vazut niciodata Imax-ul atat de gol si dezolant, la acest ultim aspect contand si acel speech idiot dinainte filmului citit ieri de un baiat plictisit cu accent moldovenesc.

Revenind la film si fara sa il povestesc va spun doar ca intriga e complexa, la fel cum si sentimentele generate de ce se intampla acolo te plimba prin nostalgia copilariei, prin extazul unui raset venit cu pofta sau chiar prin ridicolul unui scenariu previzibil. Indraznesc sa spun ca daca as fi stiut ca e asa nu m-as mai fi dus sa-l vad, iar dupa aceasta experienta mai ca nu-mi vine sa mai vad nici al 3-lea 4-lea Shrek.

Ar mai fi de spus, inca o data, ca ochelarii 3D de la Imax sunt naspa. Din acelasi motiv: la cea mai mica inclinare a capului imaginea se blureaza. Ar trebui sa monteze si niste curele care sa-ti fixeze capul in timpul filmului. Si tot despre tehnologie 3D, m-am uitat in Vitan la LED 3D Tv de la Samsung. Pe stand scria mare “Conversie de la 2D la 3D”. Sa inteleg ca televizorul ala converteste orice program in 3D?

Sa ai o luni cu dimensiuni standard, fara exagerari si efecte speciale!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to N-as sti…

  1. ana says:

    si soaaareee! ca m-am saturat de atata vijelie!

  2. uma says:

    ai fost la toy story 3!!!!super tare, abia astept sa merg si eu (dupa concediu)
    cum nu ai vazut Shrek 3 (ala din 2007) sau poate Shrek 4 (din 2010), which one?
    tot apropo de dsn va rula in curand si megamind (prin noiembrie 2010)

  3. Toy Story nu prea imi place, dar Shrek e foarte foarte tare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *