As avea…

… inca 2 filme despre care sa vorbesc si pe care le-am vazut. Unul dintre ele chiar aseara, din randul 1 al salii, lateral stanga. De mult nu am mai vazut o sala de cinema plina ochi. Si nu pentru ca filmul ar fi fost vreo isterie cu fani si dependenta. Pentru juma’ de sala a fost plictisitor pentru ca nu l-au inteles. E genul de film al carui subiect nu este pentru oricine.

Mi-am zis oricum ca trebuie sa-l mai vad o data pentru ca era cam tarziu si somnul m-a gasit chiar si acolo, si apoi pentru complexitatea subiectului greu de digerat dupa o portie mare de nachos si juma de punga de floricele. N-am sa va spun insa nimic despre ce si cum se intampla. Filmul zic eu ca e de vazut, nu e musai insa sa platesti si bilet pentru asta, dar e de vazut mai ales daca te-ai intrebat vreodata cum se fac banii la nivel mare si ce inseamna o strategie financiara buna. Pentru cei care nu s-au prins este vorba de Wall Street – Money Never Sleeps. Michael Douglas apare si chiar era nevoie de un greu pentru acel rol. Are talentul de a face lucrurile sa arate bine in juru-i. Eu l-am mai recunoscut si pe Shia LeBeouf. Joaca rol principal si-l stiti in principal din Transformers. Aici se da cu un Ducatti foarte fain. Ar mai fi Susan Sarandon ca nume greu insa rolul e mic, deci nu va bateti capul.

Apropo de batut capul, ceva-mi spune ca pentru a intelege si mai mult din modul in care opereaza Wall Street-ul ar trebui sa vedeti si un alt film. I-am vazut trailerul si recunosc ca m-a facut curios. Este mult mai economic si mai intrigant din punctul de vedere al faptelor. M-am gandit sa-l postez si mai jos pentru ca ceva-mi spune ca pe la noi s-ar putea sa nu ajunga.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=X2DRm5ES-uA]

Am apreciat si o segmentare la acest film, facuta de Belstaff, cu niste vouchere pentru toti cei care cumparau bilete la Wall Street. Poate ca nu ar fi trebuit implementata si Miercurea cand Orange Film umple salile, iar cei 3 aiuriti de langa mine se intrebau daca e comedie, dar cu siguranta ideea de identificare a targetului n-a fost rea.

Sa ai o zi profesional inspirata!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to As avea…

  1. whoami says:

    bai, la cate filme te uiti pe saptamana? geez!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *