Nu stiu…

… cum sa ma justific pentru ca am ascultat Magic FM. Asa ca o zic direct: este postul ce se prinde cel mai bine pe radioul meu cu ceas. Acum ca am trecut un pic de soc, ascultam acum 2 zile inainte de culcare, adica pe la ora 1.30 si cand jingle cum ca in luna Decembrie radioul devine jukebox de sarbatori nu alta.

A fost fain, ca piesa era una din preferatele mele din cele de sezon, dar mi-a parut un pic cam devreme. Acum o saptamana eram in tricou afara. Dar a venit ziua de ieri si, brusc, le-a dat dreptate. Am tras un frig serios ieri in timp ce ma invarteam in jurul masinii sa gasesc o solutie sa ma pot urca inauntru. Ea, saraca, era descuiata, dar inghetase tun, la propriu. Sunt sigur ca te-ai lovit fix de aceasta problema si in aceasta dimineata.

De altfel ziua de ieri a fost una demna de cascadorii rasului. Daca poleiul instalat in Bucuresti i-a speriat pe unii soferi si erau ceva mai atenti, pietonii cadeau pe capete. Am vazut 3 care erau sa-si rupa diverse in doar 2 ore. Apoi, ajuns acasa, era sa ma dau si eu cu rotile in sus cand m-am dat jos din masina, si apoi inca vreo doua cascadorii in drumul de la garaj acasa. Nu eram echipat corespunzator si ultima oara doar un gest reflex, dupa care ma resimt inca (ma doare ceva pe la omoplatul stang), m-a tinut in picioare.

Iti doresc o zi fara evenimente si daca nu esti convins ca a venit iarna, crede-ma pe cuvant. Am credibilitate in domeniu.

PS: O dovada in plus zace in aceasta piesa, la care faceam referire mai sus.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_6xNuUEnh2g&feature=related]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *