Tehnologia e faina…

…, dar si cand nu ai nu e rau deloc. Va trebui sa ma credeti pe cuvant pana cand revin cu restul acestui Friday Special de azi, intarziat din lipsa semnalului de orice fel.

va urma… (cel mai sigur dupa ora 18.00)

In mod cert intr-o localitate de munte, mica, cu 30-40 de familii, undeva pe Valea Hartibaciului in mod cert nu vei gasi unde sa-ti faci un dus in asa conditii. Si aici nu ma refer la domnisoara dezbracata, ci la ‘cada’ propriu-zisa.

Si nici o astfel de casa, insa cladirile deja existente te lasa cu gura cascata, insa din cu totul alte motive, cat se poate de admirativ.

Si nu vei fi dezamagit. Important este sa ai ceva la indemana cu care sa le fotografiezi, iar aparatul asta poate fi o solutie foarte faina.

Pentru final am lasat ceva ce merita si mai mult se potriveste foarte tare cu atmosfera foarte naturala pe care am gasit-o in aceasta mica excursie.

Sa ai o seara cat se poate de speciala!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tehnologia e faina…

  1. Cristian Cartzu says:

    Chiar ma intrebam ce s-a intamplat ieri de nu ai postat :) Cred ca devine un viciu blogul tau. Ah, si in cabina aia sa faci tu dus. Eu is usor claustrofob cand vine vorba de cochilii d-astea :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *