Mi-a scris…

… Teo Trandafir. Mi-a scris familiar. De parca ne-am cunoaste. Mi-a scris despre ea, spunand despre politicieni ca sunt mincinosi si hoti. Mi-a scris ca are defecte ca un om normal. Nu le-am mentionat insa. Ca un om normal de altfel. Mi-a spus ca va candida avand in minte copiii, deci asteapta voturi de la parinti. Nu-s parinte. S-o votez? Mi-a zis ca nu vrea sa ma plictiseasca si ca ne vom vedea in parc, in piete, pe strada si in blocuri. Ca asa fac prietenii. (?!) In final s-a scuzat ca mi-a vorbit prea la persoana a doua, motivand ca niciodata nu va putea sa vorbeasca ca politicienii. Si totusi vrea sa se faca unul. Imi cer scuze, dar naivitatea mea imi spune ca in parlament sunt doar politicieni (in principiu, in definitie, nu la noi). Dupa o astfel de scrisoare ma gandesc oare cine ar trebui sa mai candideze ca sa-mi castige increderea.

O duminica placuta si familiara sa ai!

PS: Daca maine ai avea ocazia sa schimbi presedintele tarii pe cine ai pune?
PS2: Nu voi pune link cu scrisoarea pentru ca nu fac campanie nimanui aici.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Mi-a scris…

 1. costin says:

  Adevarat. Dar macar asta nu se lauda ca asfalteaza sau ca da pensii mari. Iar eu n-as ignora problemele copiilor, chiar daca nu am. Sper ca voi la un moment dat:)

 2. @Costin Multumesc de comentariu. Si eu am apreciat ca nu s-a aruncat sa promita. Inca. Am scris totusi despre aceasta scrisoare pentru ca am apreciat redactarea ce i s-a potrivit. Parea scrisa de ea. Mi-au scris multi candidati pana acum, si toate scrisorile erau din aceeasi oala. Asta a fost un pic altfel, nu spun ca bine nu spun ca rau.

 3. Adina says:

  Daca maine ai avea ocazia sa schimbi presedintele tarii pe cine ai pune?

  Pe nimeni … nu avem niciun candidat despre care sa poti spune linistit ca are macar o calitate pentru care merita ales.

  Cat despre Teo, nu stiu ce sa zic … poate merita o sansa, tocmai pentru ca e din afara sistemului

 4. limba romana says:

  eu as mai pune un “i” la “copii” ca sa iasa ce ai vrut tu sa iasa: “avand in minte copiii”

  • mea culpa. am corectat. multam de tragerea de maneca. m-as bucura ca limba romana sa vegheze asa pe fiecare blog in parte fara sa se ascunda in spatele anonimatului.

 5. whoami says:

  @limba romana – bine ca se gasesc unii destepti care sa faca ei dreptate limbii romane. La televiziuni n-ai scrie sa le sugerezi sa puna mana pe o carte inainte sa deschida gura angajatii lor, dar pe bloguri, in spatele anonimatului e plin de intelepti.

 6. Floriol says:

  eu nu sunt mare fan Teo Trandafir…am primit si eu acea scrisoare de la ea – scrisa de consilierii ei – dar ideea pe care o promoveaza si pe care vrea sa o faca este foarte demna de apreciat, si acum sincer la cate minciuni servim zilnic de la unii politicieni…macar ea nu a promis nimic. Sistemul adoptiilor in Romania este foarte incurcat, iar cineva trebuie sa mai descurce itele. In opinia mea, Teo este potrivita avand in vedere ca ea a adoptat o fetita – Maia – stie cum “functioneaza” acest sistem. Nu vreau sa par propagandista, dar mie mi se pare ok. Nu trebuie sa generalizam ca toti cei care ne conduc sunt la fel – mincinosi si corupti – .O seara placuta in continuare.
  Fara nici o legatura cu ce am scris mai sus, sa va uitati la filmul POKER – o sa distrati copios si o sa recunoasteti multe personaje realitatea politica.

 7. Pingback: Pentru ca… « Gandul de dimineata

 8. @whoami fiecare are dreptul de a spune ce vrea. mi-am propus sa nu cenzurez pe nimeni, decat daca nu-si va exprima parerea intr-un mod civilizat. Daca vorbim de anonimat, rade ciob de oala sparta.

  @floriol si eu care credeam ca mi-a scris doar mie. ;) Chiar daca ai fi fan Teo Trandafir, nu cumva ai fi fan al celei pe care o vezi la televizor?

 9. corina says:

  just for fun: tu pe ce ton ai comunicat in ultimii cativa ani cu clientii (audienta)?? :))

  • Pe tonul care mi s-a parut potrivit audientei :) De ce intrebi? :)) Nu am fost foarte deranjat de ton, desi nu mi se pare tocmai cel potrivit pentru ca ea populara este deja, trebuie sa arate cat de serioasa poate fi. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *