Daca fulgii fac de fapt o revolutie?

Va dati seama ca noi am protesta impotriva protestatarilor in acest caz? Si cand esti contra celor care sunt contra de obicei esti pro. Si in zilele noastre tabara conteaza.

Pentru inceput, tuturor celor care cred ca iadul poate avea drept culoare albul, le urez sa le mearga in jurnalism, cum mi-a mers mie la cor! Singurul cor in care am cantat a fost cel al clasei (deci toata lumea) si intonam in momente festive imnul Romaniei din acele vremuri. Era cu 3 culori si nici una din ele nu era albul zapezii. Cu un real potential de viral in Romania urmatoarelor zile, spotul de mai jos pentru HLA SnowWing.

Lasand gluma la o parte, aflu ca Romania s-a grabit ca aia mare la maritat sa semneze tratatul ACTA. Sustin cu tarie ca pirateria nu-i o solutie ok pentru artisti, dar la fel de tare sustin ca unele prevederi de aici sunt un abuz crunt. Pe aceasta tema o sa revin cu o explicatie, pentru a nu se crede ca vorbesc doar ca sa ma aflu in treaba.

Astfel, 26 Ianuarie 2012 intra in istorie ca o zi extrem de gri in care s-a vorbit mult despre alb, ziua in care “Sharing is caring” can send you to jail.

Friday Special si voua!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Daca fulgii fac de fapt o revolutie?

  1. Pingback: Gandul de dimineata » Suntem cu zapada pusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *