O noua perspectiva.

A fost un weekend plin in care nu m-ai fi vazut altfel decat cu un zambet tamp pe fata. S-a instalat vineri dupa-amiaza si inca nu s-a sters. A fost un weekend in care am primit doua cadouri, in contul zilei mele.

Primul dintre ele mi l-am facut singur. Obisnuiesc asta pentru a condensa atat realizarea unui obiectiv cat si sarbatorirea a inca unui an trecut cu folos. Imi doream cel putin de 2 ani asa ceva si in cele din urma planetele s-au aliniat, colegul Bogdan a identificat o sursa si uite asa mi-am luat motor. :D (asta-i zambetul despre care vorbeam)

Vineri toata lumea se uita la mine ca la un copil care primise bicicleta mult dorita de Craciun. De la 8 seara cu greu m-am mai dat jos din sa pe la 2 noaptea. Nu-mi mai trebuia nici somn, nici mancare, nici apa. Ma rog, apa imi cam trebuia pentru ca a scos sufletul din mine la prima plimbare, dar incantarea era prea mare sa simt ceva.

Apoi a venit sambata, cand intr-o intalnire cu gasca, le-am prezentat noua achizitie, ne-am dat un pic cu karturile la AMCKart si apoi mi-au administrat un cadou, care face ca motocicleta sa para o plimbare in parc. Glumele de genul “daca v-ati saturat de mine, trebuie doar sa-mi spuneti. Ne putem vedea mai rar!” sau “dupa cadoul asta nu ne mai consideri prieteni” devenisera ceva extrem de potrivit. Am primit un salt in tandem cu parasuta de la 4000 de metri.

Desigur ca o sa revin cu povesti si detalii, cu facute si nefacute, cu gafe si momente haioase, si sper eu, fara incidente. Tot azi, inaugurez si o noua randuiala in lista de categorii de postari: Transalp.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Transalp and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to O noua perspectiva.

 1. dana says:

  Foarte tare. Sa te bucuri de ea si sa vizitati locuri frumoase impreuna.

 2. Cristian Cartzu says:

  Domnule, felicitari! Sa o stapanesti calm si sanatos. Sa nu-ti faca surprize si nici probleme. Cat despre saltul ala, te invidiez un pic pentru ocazie. Nu sunt asa de sigur ca si pentru senzatie. :)

 3. ab says:

  Dana, multumesc frumos. Sper sa fie asa cum zici tu.

  Cristian, Multam frumos. Am reusit sa fac si pasul asta. Mi-am notat destule din sfaturile de mers de la tine. ;)

 4. Pingback: Gandul de dimineata » Primul drum intins.

 5. Pingback: Gandul de dimineata » Cea mai tare aventura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *