Incepe cu adevarat…

… sa ma enerveze ploaia asta. Sa nu ma intelegi gresit. E bine ca-mi uda gazonul proaspat plantat de primarie in fata blocului. E bine si pentru agricultura, nu ca in Bucuresti s-ar face asa ceva. Deci, ii recunosc beneficiile, imi place aerul de dupa ploaie, mai ales in capitala noastra prafuita, dar ma enerveaza ca-mi strica planurile destul de tare in ultima vreme. De luni tot tanjesc sa mai scot bicla la o tura si in fiecare seara cand mi-am facut timp pentru asta, a aparut ploaia sau amenintarea de “joc ploios”. Ar fi dragut daca si-ar schimba un pic programul si, spre exemplu, ar ploua zilnic, dar de pe la ora 12 la 14. Parerea mea.

Sa ai o sambata uscata!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Incepe cu adevarat…

 1. uma says:

  si o duminica si mai uscata, eu nu sunt de acord nici cu 12 la 14

 2. whoami says:

  Stimabile, pe canicula, o ploaie de la 12 la 14 ar omora iarba despre care vorbesti matale acolo. Ideal este sa ploua noaptea.

 3. Mihaela says:

  Deci n-ai incercat niciodata bicla pe ploaie? E foarte tare! Desi, recunosc, la mine s-a intamplat… nu stiu daca as face asta in mod deliberat. Si daca n-ai chef sa pedalezi cu spinarea uda, merge sa te dai si cu masina si Delilah or whatever in urechi… Dar lipseste senzatia de prospetime :-)

  • Cu asta nu. Imi e mila. Ma gandesc ca dupa trebuie sa o curat. Deci imi e mila si de mine. Cu masina in schimb… unde? in Bucuresti? Nu e loc pentru cum ma dau eu de obicei ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *