Puterea unui blogger: influenta.

Cumva este la mintea cocosului ca asta este puterea cea mai mare. Influenta vine prin informare. Daca este corecta, coerenta si sincera ii va atrage numai respect. Daca informarea este partinitoare, manipulatoare si partiala acest lucru in mod normal ii distruge credibilitatea. Aceste doua situatii teoretice sunt valabile si in cazul mass media. Din nefericire in Romania exista un masochism bizar in randul publicului si o obisnuita mai puternica decat discernamantul.

Azi vreau sa-mi masor puterea.
Cum facem asta? Va cer ajutorul si daca la finalul zilei ma ajutati sa-mi indeplinesc obiectivul inseamna ca nu scriu degeaba de vreo 3 ani incoace. Daca nu reusesc, inseamna ca undeva am gresit ceva si mi-am pierdut credibilitatea in fata voastra, a celor care intrati aici in fiecare dimineata sperand la o lectura pe gustul vostru.

Povestea.
V-am povestit luni despre o actiune caritabila care se va intampla maine la 25 de km de Bucuresti, in localitatea Vizuresti din judetul Dambovita. Alex Tunaru ne-a adunat in acest scop. Mergem acolo sa ajutam fizic si moral la construirea unui dispensar, a unei scoli, a unei gradinite si a unei case de cultura. Pe langa acest ajutor, am mai fost provocati sa nu mergem acolo cu mana in gura, asteptand sa se ocupe altii de noi cu o apa sau un sandwich si cu echipamentul de protectie asa ca vom strange cate 200 de lei de fiecare blogger participant. Suntem 20! O mica parte din bani va fi folosita pentru cele necesare deplasarii, asa cum va spuneam, iar restul vor intra in contul Habitat for Humanity Romania printr-un transfer bancar de care ma voi ocupa personal.

Concret.
Mai sunt de strans 180 de lei. Eu am pus deja 20 si masina si carburant pentru a merge acolo alaturi de alti 4 participanti. Va cer ajutorul vostru pentru a ajunge la suma propusa. Sincer nu as vrea mai mult de 20 de lei per donatie, pentru ca fiecare din noi avem planurile noastre si nu ne dorim sa fie afectate. Insa cred cu tarie ca putin putem cu totii sa rupem din ce a avem pentru a face lumea mai buna. Eu imi voi oferi maine sprijinul, in numele vostru, prin munca, timp si mediatizare. Contez sau nu pe voi azi?

Mecanism.
Cel mai simplu este sa intrati pe aceasta pagina si sa respectati instructiunile de donatie de acolo. Daca nu doriti sa faceti asta prin transfer bancar, astept un email la autor[at]ganduldedimineat.ro si gasim o metoda care sa fie si comoda si eficienta.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Puterea unui blogger: influenta.

  1. Pingback: #sweetlullaby: Pentru ca m-am gandit… | Gandul de dimineata

  2. Pingback: Puterea unui blogger: influenta (2) | Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *