Am inceput…

… sa ma uit la Garantat 100% dupa o editie care o avea invitata pe Alexandrina Hristov. Atunci am aflat despre ea si tot atunci m-am indragostit de “vocea Alexandrina”. Ca semn de recunostiinta pentru cel ce ne-a “adus impreuna” am adaugat inca un punct in target audience-ul emisiunii lui Catalin Stefanescu.
Later edit: n-am gasit nicio inregistrare din acea prima emisiune in care Alexandrina era invitata, dar cred si acest clip are fix acelasi efect.

N-am fost cel mai fidel telespectator, recunosc. Din fericire doar eu am avut de pierdut. Aseara, insa, nu am ratat. Si bine am facut. A fost o conversatie aparte despre fotografi profesionisti si despre prejudecati si compromisuri. Cosmin Bumbut povestea despre cum ii vine sa-i ucida pe profanii ce-si dau cu parerea despre ce nu cunosc si cum l-au facut sa renunte la compromisuri. Lucreaza doar cu cine ii place, iar asta inseamna libertate. Apoi, pentru a intregi sentimentul, a fost o piesa noua a celor de la Butterflies in my Stomach, “Colors”. Ideal inainte de culcare. Garantat 100%!

Saptamana sa-ti inceapa cu stil!

PS: Ce te-ar convinge sa renunti la compromisuri? La alea mari care te macina!
PS2: Spre exemplu cadoul de 8 martie pentru ea, este un compromis? :P
Later edit: Acel ‘Colors’, iata-l si mai jos intr-o inregistrare mai recenta.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *